HÅRDTRÄNINGEN

IMG_1311
B och hans fina kompis B 😛
Nu är det inte länge kvar till första dragtävlingen. bara 2 veckor. I veckan har jag tränat mycket kondis och explosivitet själv och B fick första dragpasset i sällskap av annan för säsongen i onsdags. Det var Stina och hennes rottis/setter-blandning Spike som fick dra ordentligt för första gången och det syntes att han hade det i sig. Jag och B låg först hela vägen eftersom han måste träna på att bli jagad och inte jaga, flr det kan han men det är ju lika viktigt att kunna hålla uppe samma tryck när man kört om. Det gick så riktigt bra och han galopperade upp för många uppförsbackar! Ca 2km var helt opistat och tungt men han körde plattan i mattan även där. Det vart 7,5km men med 2 pauser så de skulle kunna varva ner lite eftersom de gick så fint båda två.
Igår var jag och tränade skate själv på ÖSK i blötsnöoväder och 3cm ny blötsnö i spåren. Fyfan vad tungt och mentalt omöjligt det var. Jag fick dock till 6km(samma slinga 5ggr) med en mördarbacke som intervall och teknikutmaning. Kan ju säga att jag hittade det där genomtrycket i skatedraget och fick med hela bålen och armarna i sista intervallen, det vart så rätt att jag hade bäst fart upp den gången men gav kanske 80% av min kapacitet.
Idag blir det ett kort dragpass för B och sedan ska vi åka hemöver mot Härjedalen o va där en vecka, det som lockar där är deras redan superfina skidspår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s