WP-SELEN HAR KOMMIT!

1530333_10151864331712081_178595875_n
B ser inte helt övertygad ut dock…
Vi har väntat och väntat på vår specialbeställda sele sen i juli men nu kom den äntligen! Verkar passa bra och den var snyggare än jag föreställt mig. Nu är det enda som fattas kedjor på 5-10kg så kan vi använda den ibland som styrketräning.
Måste bara skriva om en sak som hände idag: Jag lade ut en förfrågan på en köposälj i östersund-sida på facebook och skrev vad jag ville ha för sorts kätting och att den kunde vara i nästan vilket skick som helst eftersom jag ska ha den utomhus för att träna hunden med. Ca 2 timmar senare får jag en arg kommentar av en kvinna som undrade ”Hur FAN  tänkte du TRÄNA en hund med kättingar!?!?!?!?!”…Haha, jag skrev sen ett syrligt svar att hon skulle googla på WP och få en annan bild i huvudet av att träna en hund med kättingar.

4 reaktioner på ”WP-SELEN HAR KOMMIT!

    • renrosen skriver:

      JO hon trodde väl jag skulle slå honom med deom eller nåt 😛
      Jag beställde den från http://www.freewebs.com/maxomea/, rekommenderar dock att maila en förfrågan först och dubbelkolla med leveranstiden eftersom det tog 6månader för oss att få den fast hon först sade 8veckor. Men beställer du nu har du den ju garanterat till sommaren. Jättefint sytt och bra kvalite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s