SKOTERKÖRNING OCH SNÖSTORM

IMG_1453 IMG_1467 IMG_1470
Igår var vi till Funäsdalen och åkte skidor där. Körde först Lita 2,5km, sen 5km teknikträning själv och sen hade jag tänkt köra B 5km. Dock så märktes det att han har dålig kondis då vi mest fokuserat på myskelbyggnad i höst och det var väl 1-2 plusgrader och det gjorde att jag vek av och bara körde 2,5km med honom. SÅ idag vart det att ta fram skotern och intervallträna dem på sjön eftersom snön där inte är varken hård eller djup. Sammanlagt vart det 6km med intervaller(1minut 25km/h och 1minut travtempo) och han vart riktigt flåsig. Blir en tur på 10km imorgon med ett lugnare och jämt tempo så han får in milen i benen tills tävlingarna.
Efter ett litet mellis så for vi ut igen, jag på klassiska skidor i snöstorm och hundarna lösa. Vart 4km i motvind under hela rundan. Nu är det trötta och nöjda hundar samt en nöjd matte som ska äta ute ikväll, småsyskonen fyller 18.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s