DRAGTÄVLA I ENGLAND

20130929-144337.jpg
Jag ska åka och hälsa på min vän Hanna i Wales i vår (mars-maj nångång). Där är drag väldigt populärt och det är många tävlingar varje månad, alltid barmark då de inte har snö på det sättet. De är så seriösa att de tillomed har prispengar i varje klass :O
Jag har haft lite sporadisk mailkontakt med Emily som har företaget K9 Trailtime och som tävlar i barmarksdrag och är lovad att låna cykel om jag tar med mig hunden! Ja, drömma kan man ju men det vore onekligen riktigt kul! Då gäller det att hitta ett hundvänligt hotell och krångla runt i kollektivtrafiken med en hund och packning eftersom Hanna bor i studentkorridor där djur inte tillåts och sen så vägrar jag köra på fel sida vägen. Hmmm, ja vi får se helt enkelt, det blir nog bara en dröm. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s