SKAKELTRÄNING

IMG_1481 IMG_1484
Idag så förenade vi nytta med nöje på våran morgonpromenad på sjön. B fick på sig sele och skaklar för att kunna träna lite starter och svängar med dom utan att krångla med nån vikt bakom. Det tyckte han var kul och han gjorde tillomed en start i backe och höll trycket(galopp) i selen tills jag släppte skakeln och sa varsågod att han fick ta bollen jag lagt dit i smyg, tack för tipset A-C! Ikväll ska vi till Tännäs och åka 5km och fortsätta träna externbelöningar i backar fast utan skakel, bara lina och mej på skidor. Är riktigt peppad, hoppas min lille hund e det med efter lite vila 🙂
Vad gör ni idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s