DE SPRATT SÅ HEMSKT I BENEN…

1505058_10151882765292081_1537188334_n
…Så jag bad husse skjutsa mig och 2 hundar till Hållan där jag satte av i klassisk stil och hade hundarna lösa. Det vart 16km utan en endaste paus och årets första klassiska pass. Hundarna skötte sig utmärkt och fick springa och nosa o leka som de ville då vi hade hela spåret för oss själva pga av mörkret. Sedan hämtade husse upp oss i Tännäs och jag kände mig ändå pigg och sugen på att åka de resterande 4km så det hade blivit 2 mil prick, men jag får ta det nån annan dag.

En reaktion på ”DE SPRATT SÅ HEMSKT I BENEN…

  1. Helene skriver:

    Hej!! Visst stämmer det att vi ska starta på SM. Men med tanke på hur lite snö vi har så har träningen blivit minimal. Ni däremot verkar hålla igång!! Kul att kunna åka på långturer både med draglina och utan!! 🙂

    Blir kul att ses på SM i alla fall! Ni verkar snabba 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s