VILODAG

1459765_269434519878184_715094605_n
Idag har vi vilat. B och jag matade djuren(får och renar) i morse men sedan har vi legat i sängen och slumrat hela dagen. Så skönt och behövligt! Jag har börjat nojja inför SM då vi nu är 7(!) anmälda i min klass, jag och B får nog bara se varje placering ovanför sista som en seger 🙂
Imorgon ska vi iväg och träna, det blir backintervaller; trav på platten och gasen i botten i backarna, förhoppningsvis 🙂 Sedan tänkte jag dra av ett 10km teknikpass i skejt så flåset får sig en omgång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s