DAGENS TRÄNING

122
Idag åkte vi ett lätt utförsspår som är 8,5km. B höll en fin fart och föret va tungt; 3cm nysnö i klabbformat. Topphastigheten vi var uppe i var faktiskt 25km/h!
2 grader plus gjorde dock att B gick lite trött och han fick lite panik i en brant nedförsbacke där han vart osäker när jag bromsade med skidorna och han ville då springa bakom istället. Jag stannade då(utan att pausa appen) och startade lite mjukt i trav sedan. Sista biten körde vi rätt lugnt, hade mer fokus på att han skulle dra och inte bli osäker/rädd. Det gick bra och han vart inte rädd igen 😀
Vi fick faktiskt göra en omkörning idag; en kvinna åkte med en setter och verkade ha noll koll på hunden och att vi kom bakom. Så jag skrek lite väl hårt innan vi kom ikapp, bättre vara på den säkra sidan och säga att hon ska hålla i hunden än att krocka och riskera att B inte vill köra om så fint han gör nu.
Ja, jag är inte het nöjd med träningen idag så jag ska på det imorgon oxå, lite intervaller. Blir 1mil då, måste få in den i kroppen och jag har hittat ett lagom kuperat spår som verkar pistas ofta och de ligger bara 2 mil från oss.

SM i Umeå verkar nästan inte bli av, finns ingen snö och de minusgrader som behövs för att göra konstsnö kommer inte dyka upp inom den närmsta veckan 😥 Frågan är bara om de flyttar arrangemanget eller om de inte blir av alls…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s