MÅL 2014

rwf
Vad ska vi hitta på 2014 då?

I lydnaden ska vi sikta på att ta ett LP3 samt grundarbeta elitmomenten, om vi hinner och känner för det kanske vi gör en kravlös elitstart med endast de moment jag känner mig säker på. Vi ska gå kurs för Sophie i Bräcke och hoppas där få en massa verktyg o tips för att nå vårt mål. Debuten i klass 3 är planerad att bli på ÖBHKs apriltävling.

I agilityn ska det tävlas lite mer än ifjol och målet är att pinna klart i hoppklass 1, bara 2 pinnar kvar och det känns som ett rimligt mål. Vi kommer inte fara land o rike runt utan ta de tävlingar som är i närheten. Kommer dock inte starta någon agilityklass, B är alldeles för oförsiktig av sig och jag är alldeles för rädd om honom 🙂

I vallningen ska vi träna på och hoppas starta ett vallprov till hösten.

I draget ska vi tävla 2 SM(om snön och avståndet tillåter), med målet att komma på pallen minst en gång(om det blir tillräckligt många brukshundar i klassen vill säga). Sedan blir det 2-3 tävlingar till och där ligger målet på att ta minst ett cert iår och då få B att bli godkänd draghund, den första workingkelpien isådanafall!

I rallylydnaden ska vi bara försöka ta ett RLDF diplom, jag ser fortfarande bara rallytävlingarna som nåt kul och kravlöst, ett sätt att tävlingsträna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s