TRÄNING IKVÄLL

IMG_9465
Ikväll blir det träning med IFÖD igen, ganska kallt så det blir nog inte hela spåret på 11km. Jag ska ha på mig en liten kamera o försöka filma hade jag tänkt och blir det nåt så lägger jag upp det sen 🙂
Jag har haft lite problem med att få i B vätska innan vi ska träna drag men nu har jag knäckt koden! Lägger en fryst kycklingfilé i en hundmatkopp och häller 0,5-1liter kokande vatten på den och låter den ligga tills vattnet blir kallt, då dricker B upp allt och äter sen upp kycklingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s