FILM – DRAGTRÄNING MED OMKÖRNINGAR


Här är filmen från igår, 15minuter lång men omkörningarna är vid; 00.15, 05.20, 06.30, 06.45, 13.15. Sänk volymen för annars låter bara mitt flåsande och snorande 😉
Det är inte sååå lätt att berömma en hund(och låta mjuk o snäll på rösten) samtidigt man kämpar på allt vad man har. Jag har ju extrem otur(eller är det lathet?) med vallningen jämt, igår var det -16 och 5-8cm nysnö men jag hade ju såklart vallat för 2 veckor sen då det var +5 och gammal snö…Så glidet var nästan obefintligt så B fick jobba arslet av sig verkligen, är så nöjd med honom och att han är duktig på omkörningarna, både med hanar o tikar, han ska bara förbi helt enkelt och är lite dryg när han ska bli omkörd då han helst okkuperar hela spåret i sann Northugstil. Vi åkte allt som allt 11,5km och B låg på rätt bra även efter 8km.
Vad tycks? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s