SKOTERFYS

P1010444 P1010457 P1010461 P1010465
Idag vart det en skotertur med fokus på fart för hundarna, 14 minus och perfekt underlag igen! De fick snitta runt 20-25km/h och B gjorde det utan att ta ut sig helt vilket gör att man fått kvitto på träningen! B höll farten i backarna och körde hårt hela vägen. Han ville bara gasa vidare när vi stannat för att sen låta de trava sista kilometern hem. Jag hade ju tänkt att åka skidor men orkade bara inte sätta mig i bilen och åka iväg för att åka skidor i -15 grader med mina varmvädersvallade skidor, så roligt är det inte. Istället vart min fysträning bestående av att försöka tämja en renkalv, att släpa på 50kg som dessutom har lagt i handbromsen kräver sina armar kan jag säga 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s