SKIDTUR

20140121-145327.jpg

20140121-145341.jpg

20140121-145409.jpg

20140121-145435.jpg
Idag på förmiddagen så tog jag och hundarna oss ut till Marieby(borde kanske flytta dit?) för att de skulle få springa/rasta av sig och för att jag skulle få teknikträna i dagsljus och utan trängsel i spåret. B tränade ju agility igår och för att han inte ska bli helt stilla idag så fick han och Lita springa de 7,5km jag åkte. Det var en riktig vårvinterförsmak som vädret och föret bjöd på idag! Solen sken, -12 grader och ingen var lyckligare än jag när jag märker att mitt nötande med 3ans skejtväxel lönat sig då den faktiskt börjar bli naturlig och effektiv! Nåt jag längtar till lite grann är när draghundssäsongen är slut(22feb) och jag och hundarna kan glida runt i mars-aprilsolen och vara i bra form och bara kunna åka kravlöst på alla underbara högfjällsspår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s