DAMMAT AV LYDNADEN

20140207-181035.jpg
Idag for vi på klubben där vi vart i 3 timmar! Körde lite väl oplanerat och jag vart lite arg på mig själv för att jag inte hade nån plan. Det var 2 löptikar med på träningen och det påverkade B jättemycket! Han gick med näsan i backen och körde fast hela tiden, resten av tiden pep han. Provade zätat och början på dirigeringsapporteringen med skålar, gick piss rent ut sagt. Så då åkte han in i bilen och Lita fick slipa sitt fria följ istället.
Efter ett tag var det bara jag och Sabina kvar och då tog jag ut B igen och värmde upp lite, rev i ordentligt åt honom när han körde fast med näsan i en löpfläck och efter det så hade han ett bra fokus på mig och var sig själv igen. Då lade jag upp skålarna för dirigeringen, denna gång gick det suveränt! Jag kunde tillomed krångla med honom och ställa honom mot vänster men skicka åt höger, belönar både i skålen med klick+godis och sedan får en snabb återgång till mig ännu ett klick+boll. Detta ska vi göra lite då och nu, redan imorgon igen faktiskt eftersom det var så kul!
Imorgon blir det både drag och lydnad som sagt, planen för lydnaden är att vara på stortorget med Emma o Hemi och träna gömd plats, sitt i grupp samt dirigeringsapportering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s