VITTRING

)

Jo vi lever men jag jobbar mycket och träningen befinner sig i ett litet glapp just nu.
Draget är över i den bemärkelsen att vi inte kör snabbt, mycket och resultatinriktat med mål om förbättring varje 14e dag utan mer basicträning som att svänga snabbt och göra lite mer utmaningar för huvudet på killen som kommer löna sig till nästa års säsong.
Lydnaden tar därför sakta men säkert över och vi har börjat på projekt ”gör-om-gör-rätt” i fria följet samt lär in vittringen. Filmen ovanför är från dagens lunchpromenad som även fick agera dagens ena träningskvart. En ca 5cm skogspinne som camouflerade sig väl, jag är mycket nöjd med hans avsökning och att han slutat liggmarkera, gripandet är sisådär men det är inte det vi ska pilla med än på ett tag utan det känns bara roligt att han är ivrig med att komma ”in” med pinnen mot belöningen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s