BLOGGSTATUS

IMG_1387
Just nu sitter jag i Aberystwyth, en kuststad i Wales. Här kommer jag vara tills den 1a April så ni som läser vet varför det inte händer nåt här just nu 🙂

Fick ett mail i veckan om att det kommer bli en dragsektor på Östersunds Bhk och att de tyckte att jag skulle vara ansvarig. Det kommer då att bli lite lättare för de som vill börja med drag att hitta information. Jag vet ju vad jag själv saknade och letade efter när jag började intressera mig. Det finns planer på en barmarksdragskurs och jag ska även trycka på en grönt kort-kurs! Man vill ju få lite mer deltagare och konkurrens i klasserna 😀

Det har även blivit officiellt vart barmarks-SM ska hållas hösten 2014: Mora! Så bara ca 2,5 timme att åka! Jag kommer tävla Isa i löpklassen och eventuellt B i cykelklass, får se hur träningen går och eftersom vi satsar hårt på lydnaden på sensommaren och hösten känns det inte riktigt som att vi kommer träna för att hävda oss.

Är det någon av mina läsare som ska på barmarks-SM?

En reaktion på ”BLOGGSTATUS

  1. Birgitta skriver:

    Kollade webbcam i Aber, och det ser härligt ut! Hoppas ni får en härlig vecka med mycket traskande, prat och mys.
    /Hannas elaka styvmamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s