LYDNADSTRÄNING I SOLEN

20140409-170958.jpg

20140409-171022.jpg

20140409-171038.jpg
Idag hade jag och Kerstin bestämt träning och vid lunch åkte vi ut till klubben för att träna. Lita fick slipa fritt följ och B fick träna sina frittföljövningar. Efter det fick B göra några några långa rutskick utan att jag först riktade honom. Det gick skitbra och vi gjorde 2 inkallningar från rutan med, jättefint! Efter det vart det lite gruppmomentträning och sedan var vi klara. Då åkte vi till elljusspåret och tog en 2,5km promenad, B fick ha sina 8ks kedjor och jobbade jättefint! Kerstins 2 hundar är hanar men det gick så bra så ändå!

2 reaktioner på ”LYDNADSTRÄNING I SOLEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s