HÄRLIGT PASS

20140411-104554.jpg
Igårkväll tränade jag och Sol på klubben med våra 4benta. Lita fick fortsätta slipa fritt följ med kommendering och det går riktigt bra, hon är stadig med blicken och man kan börja kräva mer och mer av henne.
B fick sina frittföljövningar och han blir verkligen HELT slut i huvudet av dem på bara nån minut. Det känns sådär måste jag säga; hur faan ska han nånsin klara gå ett klass3- och elitfrittfölj?
Efter att hans hjärna tog slut så körde vi fartmoment; rutan! Där vi tränade långa skick och inkallande när jag har ryggen mot honom och det gick jättebra fortfarande! Ska börja röra lite på mig där oxå innan jag kallar in så att vi utvecklar lite.
Idag blir det jobb på förmiddag för mig och sedan rapportträning ute i solen! Ska se om jag får till nån film på lillkusen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s