MIN SPÄTTA KAN HON!

20140501-203423.jpg
Här är dagens mallgroda!
Vi tävlade i Sveg och det gick riktigt bra, bästa tävlingen hittills! Vi fick bland annat 9,5p på helheten och det säger en hel del om hur det kändes. Hon var med mig hela tiden och vi hade riktigt kul, vi kom på plats 2 av 8.
B fick i vanlig ordning vara hjälphund i gruppmomenten i klass3 då det inte fanns nån annan hund som kunde och det bara var en startande i klass3. Så skönt att han klarat gruppmomenten på tävling 2ggr nu, bara vittringen och fria följet så är vi på planen vi med och kör hela programmet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s