DET GÅR ÄNDÅ RÄTT BRA!

20131001-115436.jpg
B och jag har jobbat på vår relation den senaste veckan och det går framåt! Agilityn har han inget problem med och går inte ner sig utan jobbar med förväntan hela tiden, jag kan faktiskt kasta snörbollen över huvudet på honom utan att han  får panik(olycka förra söndagen).
När vi sen kör lite lydnad så känner jag på det fria följet liite liite och är han det minsta låg så avbryter vi de övningarna och går på fartövningar istället. Känns som att han behöver lite tid att bygga upp självförtroendet igen och eftersom fria följet och särskilt ögonkontakten har vart svårt för B sen början så hakar jag inte upp mig på det.
Istället har vi ju fått en finfin och snabb inkallning från rutan och jag tänkte mig på en liten kommendering på det ikväll faktiskt! Så ikväll står rutan, runda koner och fjärren på schemat 🙂

2 reaktioner på ”DET GÅR ÄNDÅ RÄTT BRA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s