FÖRSTA BARMARKSTRÄNINGEN!

20140530-163102.jpg

20140530-163158.jpg
Igårkväll drog sig temperaturen ned mot 8grader och luften var fräsch och krispig så det vart ett kort dragpass med Isa och Lita på ca 2,5km. De var som 2 laddade pistoler och sprang på helt perfekt. De har fått ha en vila nu sen i mars och det har gjort dem gott. Nu börjar upptrappningen snart inför höstens dragtävlingar, tänkte hålla det relativt lugnt i juni med nån enstaka cykeltur och lägga in mer simning och styrketräning i juli och augusti för att sen i september börja på allvar med tidsträning och fokus på fart och att förbättra tider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s