BILDER FRÅN CYKELTUREN

11b
Här är några bilder från tjejjernas runda på 3km igår. Vi kör med en tantcykel(min nya fick pyspunka) utan dämpning och som går inte går att trampa med så jag kan inte hjälpa dem på traven när det blir tungt. Jag brukar annars kunna vara för snäll och hjälpa dem med farten men det är lite bra att de får jobba hela tiden och lära sig att det är dem som ska jobba på. Våran högsta hastighet var 15km/h och med Isa så har jag som mål att det ska ligga runt 30km/h i höst, men då hjälper jag ju såklart till med farten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s