VÅLÅDALEN

20140613-150137.jpg

20140613-150152.jpg
I dagarna har det varit lugnt på hundfronten, det varma och fuktiga vädret i kombo med mycket jobb och sjuk matte har gett B en skön vilovecka. Vi fick lite lydnad gjord idag på innergården och det gick bra, en del låsningar i fjärren men jag tror jag börjar förstå vad de beror på; bristande fokus från B. Ser ett mönster i när han ligger och flåsar och tittar sig omkring ganska mycket jämfört när han ligger och ”stirrar” på mig med STÄNGD mun. Så jag ska börja skärpa mig och inte kräva skiften av honom när han har munnen öppen och se om vi lyckas få fart på fjärren 🙂

I tisdags och onsdags så var jag på utbildning i fjällinventering i Vålådalen och där hanns det med ett intervallpass uppför liftgatan i slalombacken precis bakom huset. Vädret var najs och både jag och B njöt av utsikten på toppen.

Nu börjar det dra uhop sig för kalvmärkning och B ska få följa med även iår för att få vara med och driva på renarna vid samlingen varje kväll.
Denna period i juni-juli blir väldigt dålig för oss rent träningsmässigt, tänkte få en sista klubbträning nu till veckan för att sen ta en månads semester och köra mer fys och simmning inför höstens satsning på agility och lydnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s