TRÄNINGSGÄNG!

IMG_1591
Igår så var vi ett gäng som började prata om att starta en träningsgrupp med stort fokus på att utvecklas och hjälpas åt med att träna hundarna. Det är ju såklart tävlingslydnad jag pratar om och det är Sophie som dragit igång det hela och jag är så himla peppad! Det är tänkt en dag i veckan(varannan vecka i Åre och varannan vecka i Östersund) där man hjälps åt med kommendering och allt möjligt med en hund i taget. Jag känner att det kommer i precis rätt tid för mig och B, vi satsar ju mot ett championat och resten av de i träningsgänget har även de höga/superhöga ambitioner så det kommer bli en utvecklande och rolig grupp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s