BLÖT TRÄNING

20140622-192803.jpg
Här var vi tvungna att vända då det vart stora, djupa pölar i myren.

20140622-192749.jpg
Pigg, lortig och glad!

20140622-192921.jpg

20140622-193025.jpg
B bara maler på med kedjorna så man får be han stanna ibland för att vila lite 😛

20140622-193126.jpg

20140622-193157.jpg
Lita ville ta en simtur i ån trots hagelstormen…
Idag så hjälpte jag först min farmor med lite hundgårdsbygge och reparation innan det var dags för träning för mig och hundarna! Jag hade inte tänkt åka iväg nånstans utan tänkte det fick vänta tills imorgon. Jag tog istället med B och Lita för en 4,5km lång springtur helt offroad och på mestadels myr, jag gillar hur man får den där riktigt brännande känslan i musklerna och hur jag inte får ont i knän eller höft av det men ändå får upp flåset. Det är så mjukt och skönt att springa på men helt klart ändå jobbigare än att springa på tex grusväg då man får lyfta mer på fötterna och skutta fram ibland. Hundarna gasade på rejält och studsade även dem fram på myrarna! Vid den myren vi vände så plumsade både B och Lita ner i stora gyttjehål så att de fick kravla sig därifrån.
Efter springturen så lastade jag på B 8kg kedjor och gick en kortare tur över nån myr och risbacke i 20 minuter. När det var klart så gick vi till ån för en snabb nervarvning/rastning och då passade ”bävern” Lita på att simma lite fastän det vart värsta hagelstormen innan vi hunnit därifrån.
Nu sitter jag nyduschad och gruvar mig för att ge mig ut på en 3-4km lång cykeltur med Isa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s