ÅRETS FÖRSTA RIKTIGA CYKELTRÄNING!

IMG_5241.JPG

IMG_5239.JPG

IMG_5242.JPG

IMG_5244.JPG

IMG_5246.JPG

IMG_5245.JPG
Ursäkta det långa blogguppehållet, har jobbat hela dagarna och stått i med en massa annat på kvällarna! Igår tävlade jag i LK2 med Lita på Östersunds BHKs lydnadsKM. Vi avstod rutan o apporten så det blev långt ifrån ett 1a pris för oss. Men känslan vi hade var riktigt bra! Ska lägga upp film sen 🙂

Efter att ha varit hem och fyllt på i magen så packade jag in allt i min lilla bil och åkte till elljusspåret i Lit där Åsa o Hannes väntade med sina vorsthrar! Vi bestämde oss för att köra 3km först, Hannes o Åsa med varsinn och jag tog både Lita och Isa. Det gick så jäkla bra och de var så duktiga! Vi gjorde även en omkörning och det var inga problem(igår iaf 😉 ) Sedan blev det för varmt för Isa och hon började sakcka av, vilket var heöt förståeligt, men hon höll gasen i vart fall i 2,5km. Sedan skulle vi köra ett till varv och då tog jag B istället. Det vart hans riktiga cykeldragtur sen förra hösten då jag vurpade och körde på honom, vilket ledde till att han vart rädd för cykeln 😦 Han såg riktigt sur och ”nere” ut när jag spännde för honom men tänkte att jag provade ändå. PANG! sa det och han drog som aldrig förr framför cykeln! Han var så jäkla taggad och jag vet ju att även om det är nåt han tycker är kul som tex agility så ”biter” han ihop sådär och fokuserar/låser sig innan starkommandot ges. Jag bröt varvet och körde bara ca 2,5km med honom för han sprang på så sjukt fint, så det var onödigt att köra ut honom helt å hållet.
Efter det så for vi ner till Indalsälven och lät hundarna simma en bra stund och det tyckte de var riktigt skönt. Idag är det en total vilodag, förutom en skogspromenad senare ikväll.
Nästa gemensamma cykelträning  blir på tisdag och då tänkte jag försöka filma lite också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s