LÅNGTRÄNING

IMG_5283.JPG

IMG_5280.JPG

IMG_5277.JPG

IMG_5279.JPG

IMG_5287.JPG

IMG_5286.JPG
Igårkväll var det en cykeltur som hette duga! Ville testa ut lite längre rundor och har verkligen förälskat mig i grytans gamla militärområde. Miiiilslånga bommade grusvägar, kan inte bli bättre! Dock är det många travtränare som kör sina hästar där, vi mötte faktiskt en igårkväll men det gick bättre än förväntat 🙂
Jag kollade ut en runda innan på datorn som blev 9km och tänkte köra i trav med en vila/vätskepaus. Men hundarna var grymt pigga och det var ca 10grader bara så jag lät hundarna bestämma tempot istället. Det gick i galopp 8km, sen vart det trav och många kiss/bajs-stopp den sista kilometern 😉 vi stannade och vilade 5minuter med vatten någonstans på mitten och jag njöt riktigt mycket av att vara ute och mysåka sådär, ska bli en gång i veckan tills snön kommer! Lita fick gå framför cykeln i sele då jag inte orkade med att hon skulle dra efter nån häst eller älg eftersom hon inte är helt säker och har såvitt jag vet aldrig sett en häst. De var så glada och nöjda efter träningen och fick ett stort mål mat när vi kom hem! Ikväll åker vi hem till Härjedalen och hoppas vi kan ge oss ut på nån fjällkant och gå lite i skogen 😀
Vad ska ni göra i helgen?

En reaktion på ”LÅNGTRÄNING

  1. Cecilia skriver:

    Åh så härligt! 🙂
    Var har du köpt de där skorna? Hittar inga sin sitter riktigt bra tycker jag, men de där såg himla fina ut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s