ÄNNU ETT LÅNGPASS

P1020239 P1020246
B var faktiskt med, längre upp på stigen ser ni en liten svart plupp 🙂
P1020247 P1020248
Idag var det bara 8 grader på eftermiddagen så jag gjorde iordning hundarna för ett långpass. Jag har märkt att de får ut mycket av träningen om jag kör ett lågintensivt långpass en gång i veckan. Idag gick Lita o Isa framför cykeln och B fick springa lös då jag hade glömt hans sockar i stan och jag ville inte riskera att riva upp hans tassar nu så nära tävling.  Flickorna skötte sig fint och höll ett snitt på 12-15km/h och fick jobba mycket själva, jag trampade ytterst lite utan de fick fint jobba på även i trav.  Jag hade min dirtbike som bara har en växel så det blev lite jobb ändå de gånger jag fick trampa. De gjorde iaf 15km på strax över en timme med 2 vattenpauser. Imorgon blir det vila på gänget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s