EN DAG UTE I SKOGEN

oktober oktober 1
Idag var det som sagt vilodag för hundarna, Isa ligger ut och solar sig och jag tog med dessa två på en liten skogspromenad i finvädret! Jag hade även tagit med mig 3 stycken svarta mössor som jag gömde under vägen och bad sedan B söka reda på dem vilket han gjorde jättefint, känns bra att han har så lätt att växla aktivitet. De fick skutta runt och busa som de ville i en timme och sedan gick vi hemåt igen, ikväll åker vi hem till stan och jag ska påbörja mitt projekt banta cykeln, ute i vääääldigt god tid men vi får se hur det går! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s