FÖRSTA TUREN I SNÖN!

IMG_5484.JPG
Bästa appen! Blir spännande att se hur långt hundarna gått om ett år!

IMG_5482.JPG

IMG_5481.JPG

IMG_5479.JPG
Idag hade jag tänkt att hålla mig hemma och ta tag i tråkiga men nödvändiga saker såsom tvätt, städ och lite jobb. Vaknade vid 09 av att det var alldeles vitt ute och haglet störtade mot fönsterutorna och tog ut hundarna på morgonpromenaden som vart 4,5km innan vi åt en mysfrukost framför tvn. Sen satt jag och jobbade lite men såg sedan en härlig draghundsbild på instagram och då blev suget för starkt!
På 20 minuter så var  jag, hundar och cykeln klar och inpackade i bilen för att åka ut till grytan och köra lite drag! Jag hade tänkt att bara köra flickorna i par hela rundan med B lös men det vart tillräckligt bra i ca 4km så då kopplade jag in honom och jääklar vilken fart det vart!(mellan km2 och 6 på kartan). Hundarna får ju jobba helt utan min hjälp och jag får bromsa dem en hel del eftersom Lita inte hinner med riktigt när det går över 30km/h. Efter 6km så vart det spårigt och djupare snö så då vågade jag inte köra med alla 3, det vart nämligen lite speedway-känsla i vissa kurvor, riktigt spännande! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s