GÅRDAGENS TRÄNING

IMG_2426 IMG_2429 IMG_2430
Igår var vi ute i skogen och tränade sök med Kerstin och heelern Iso. B fick  göra två skick, ett där Kerstin sprang ut och gömde sig så att han såg henne nästan hela vägen för att sen få leka när han hittade henne. Andra skicket gjorde vi så att jag och B fick gå ca 100 meter innan vi stötte på den gömda Kerstin, han springer fint fram ch tillbaka framför mig och söker på framåt även om jag stannar. Han vindmarkerade fint och ökade frekvensen i vändorna innan han hittade henne och blev glad för kampen han fick hos henne! Det räckte tyckte jag, vill inte börja pilla för mycket innan vi fått uppstarttillfället med polisen inför lavinhundsutbildningen. Jag hade med mig cykeln så att Lita och Isa fick dra en sväng på 4,5km innan vi for hemåt och jag åkte på gymmet för ett gött axelpass!
Idag ska vi ut i skogen för en promenad bara, blir lite vila på flocken istället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s