SKOGSPROMENAD DELUXE

IMG_2434
Igår vart det en lååång skogstur på hundarna, närmare bestämt 7,5km i skogen vid skidstadion. B gick lös hela tiden och Lita var lös nån enstaka gång, det var lite för mycket lockande dofter och ljud i skogen för att jag skulle lita på henne helt.
Idag blir det en träff med draggruppen vi skrapat ihop här i Östersund, vi ska köra nåt litet varv i Spikbodarna på elljusspåren där. Efter det ska jag åka på gymmet för ett pass och sen en tur på relaxavdelningen tillsammans med husse 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s