FÖRSTA SLÄDTUREN!

P1020299 P1020300 P1020301 P1020305 P1020306 P1020315
Idag blev det premiären av nya linorna och även premiär med släden för säsongen! Jäklar vad jag var lycklig, stod och flina brett hela rundan och kände mig inte alls nöjd efter 7km och nästan en timme senare, ville åka meeer! Men tänkte att vi kör en kortisrunda idag så kan vi ta en till imorgon istället. Jag ska ju på konferens i Trondheim mån-tis så hundarna får ändå vila 2 dagar då.
Iaf så var det första turen idag och då fick även min syrras hund vara med, det är en collie/samojed på 8 månader. Hon fick först springa ca 3km kopplad bredvid och sen satta jag in henne bredvid Isa i ca 200 meter när det gick lätt uppför. Det gick så himla bra och inget krångel alls från någons sida. Taiga som hon heter försökte vid ett tillfälle ”busa igång” Isa men Isa bara vek öronen lite och lyfte på huvudet och då slutade Taiga på en gång. Det räckte gott o väl med 200 meter och jag tänkte samma upplägg imorgon. Ge henne bra minnesbilder av spannet och träningen så att det bara blir positivt och att hon inte hinner bli trött i kropp eller huvud.
Efter passet gick jag av hundarna och B skulle såklart stjäla min ena handske och bära runt på, dom är för söta!

Imorgon ska vi som sagt köra igen och vi får sällskap av Bodil och hennes aussie Cash som kommer från Lofsdalen för att köra med oss. Laddar lic-kameran så det kommer nog upp en liten film!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s