STÖRRE OCH STÖRRE!

IMG_5557.JPG

IMG_5556.JPG
IMG_2493 IMG_2496 IMG_2497.
Idag har jag kört hundar i massor igen! Först körde jag ett 4spann sen ett 5spann och til sist mina 3 i ett sspann. Förra veckan körde jag ju hundarna 3 o 3 men idag fick jag testa att köra större spann! Hur kul som helst!
Det blev 8km på alla 3 rundorna och farten låg mest mellan 13-15km/h, så de flesta jobbade på i trav. Nu har nästan all snö smält undan föresten, bara några få isiga partier kvar, nu känns det ännu längre kvar tills man får plocka fram släden här i Jämtland
Imorgon blir det vila för flocken, jag ska dock träna, tränar sammanlagt 5 pass i veckan! På torsdag så är det agilityträning och på fredag ska vi köra drag igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s