STORSPANN OCH INLÅNEHUND?

IMG_5573.JPG

IMG_5565.JPG

IMG_5571.JPG
Idag var det dags att köra sibbegänget igen! Den här gång kunde Fia vara med o köra så vi var 2 som hjälptes åt, därför tog vi och körde 8spann. Det var riktigt häftigt, att ett gäng hundar kan vara så starka! Man får verkligen perspektiv på styrkan när det är så många hundar som 8 när man annars bara kört 3-4 hundar som mest. Vi körde ca 8km med storspannet och sedan körde jag B, Isa, Lita och så lånade jag Attor, hennes plotthundshane. Satte in honom först, sedan lita bredvid och sen B och Isa samtidigt. Fia fick stå och hålla i B o Isa längst fram så att de inte vände sig om för att se vem den nye kamraten va. De har ju aldrig träffats förut. Av B kan jag kräva att han inte ska hälsa men sämre är det med de andra två. Isa vände sig om lite då o då under turen men mestadels gick det bra, Lita och Attor gick superfint och balanserat tillsammans. Vi pratade även lite om tävlingarna i vinter och att jag kanske kan låna in Attor för att köra tillsammans med med B o Lita under SM och 2spannstävlingen i Nornäs. Så det blir nog att Attor får följa med i mitt spann för det mesta nu framöver 🙂

2 reaktioner på ”STORSPANN OCH INLÅNEHUND?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s