PROJEKT!

10850591_10152553279877081_300815124_n
Igår beställde vi en spark från ljusdalssparken, av modellen ”jukkas”, den är som en vanlig spark förutom att den har ett lastplan istället för sittplan. Tanken är att jag och min pappa ska bygga om den och se hur det går för att få den så mycket som en släde som möjligt. Jag har skissat lite på hur geometrin kommer se ut, inget är ändrat utan jag har bara målat dit med svart ovanpå originalhandtaget tex.
Vi ska göra allt själva, jag ska sy slädsäck och fixa linor medan min pappa ska svetsa och göra buskbåge, handtag och ankare! Vi ska helt enkelt se hur det funkar samt hur mycket det kostar att göra detta och även se hur resultatet blir, är ju tänkt att jag ska ha den som min tränings- och tursläde om den håller måttet. Den kommer bland annat att bli ihopfällbar då sparken är det redan från början.

Mina hundar har noskvalster och B hade även dragit på sig en inflammation i halsen av allt snorkande så hundarna har vila i nästan 2 veckor så då passar det utmärkt att fundera och planera kring det här istället.
Jag kör dock fortfarande Fias sibbar ca 3ggr i veckan så det får ni nog nån uppdatering ikring.

Är detta med sparkprojektet något som verkar intressant att följa? Ska jag ta mig tid att ta kort och uppdatera er med tillvägagångssätt och kostnader?

4 reaktioner på ”PROJEKT!

    • renrosen skriver:

      Vad skoj! Då ska jag hålla er uppdaterade! Själva sparken har vi köpt för 1780kr(med breda belag 55mm). Kostnaderna utöver det räknar vi med att de ska bli strax över 1000lappen så runt 3000kr när det är klart förhoppningsvis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s