SJUKA HUNDAR

IMG_5649.JPG

IMG_5650.JPG
Ja så är det, de har ju haft noskvalster och verkar inte blivit riktigt bra av den första dosen av 3. Så jag kommer vila alla 3 december ut och se efter det. B hade bog antagligen snorklat o nyst så mycket så att han blivit inflammerad i svalget så han går på en kur antiinflammatoriskt. Flickorna verkade inte lika irriterade i svalget men eftersom de inte slutat snorkla helt så vilar jag även dem helt i ca 2 veckor så blir det förhoppningsvis bra.
Usch vad det känns trist! SM är sista helgen i januari så vår uppladdning blir typ lika med noll, det som jag sett fram emot så mycket. Men vi får göra det bästa utav det, slädtävlingarna gör vi utan tanke på vinster och snabba tider, bara vi tar oss runt och spannet funkar bra är jag nöjd. Hade haft förhoppningar att kunna ta CERT och slåss om SMmedaljerna i nordisk stil men vi får nog vara nöjda om vi ens tar oss till start där eftersom farten ska vara så hög. Har heller inte lust att ställa upp med en frisk men otränad hund då jag inte vill ge honom minnesbilder där han inte orkar och räcker till. Under sjukskrivningen så blir det korta koppelpromenader och pilatesträning för gänget. Med bollträningen hoppas jag att de bygger lite småmuskler och behåller mycket av det de redan har så att vägen tillbaka mest kommer hänga på flåset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s