EN VACKER TUR MED SLÄDEN

IMG_2518IMG_2521 IMG_2529IMG_2531IMG_2510IMG_2527

Idag körde jag upp ett spår som ska bli mitt blivande ”direkt-från-gården”-spår 🙂 Det går ut från min farmors gård och runt hela byn för att sedan fara ner på ena sidan sjön, runt en myr och tillbaka över sjön och upp på gården bredvid våran hundgård. Jättesmidigt! Spåret vart ju väldigt löst och tungt för hundarna den här gången men jag tänker mig att det kommer bli riktigt bra om man underhåller det lite varje vecka och kör ner det varje gång det kommer snö. Dock glömde jag mäta det men kan tänka mig att det blev ca 4-5km. Hade 4spann med mina 3 och min systers blandis på 10 månader. De jobbade så fint och jag fick bromsa dem hela tiden, jag vill inte att de ska galoppera när det är så löst i spåret då det känns som om de inte riktigt får stöd i benen av underlaget o då är det lätt att det uppstår sträckningar och stukningar. Jag hade med mig kamera då jag misstänkte att det skulle vara dödligt vackert ute och det var obeskrivligt! Hundarna undrade nog vad jag höll på med när jag stannade dem hela tiden och sedan kastade mig ut i snön för att fota hejvilt! Nu blir det lite vila o mat för hela flocken och sedan tar jag med B, Lita och Isa till Lofsdalen för att köra lite skidor och lina ihop med Bodil 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s