GÅRDAGENS MONSTERPASS

2015/01/img_5729.jpg

2015/01/img_5726.jpg

Igår blev det ju en slädtur för hundarna mina och så satte jag in plotthunden Attor i spannet med så att det blev ett 4 spann. Det var jättetungt före igen och hundarna fick verkligen jobba. Det var 2,5 plusgrader och man märkte att det var jobbigt för dem, speciellt på hemvägen då hälften av sträckan är bara uppför. Men jag bromsade dem så att de inte höll högre fart än 10km/h för att de skulle orka hela vägen. B har ju bara kört 5km förut så det blev en större sträckökning än planerat men det känndes bra att han var pigg o glad när vi var hemma igen. Mitt 4spann körde jag tillsammans med FIa som körde 4spann med sina sibbar.
Sedan körde jag och min kompis Hanna ett varsitt 2spann samma sträcka.
Idag så vilar vi och hundarna och på lördag kör vi förhoppningsvis släde hos Fia igen 🙂

En reaktion på ”GÅRDAGENS MONSTERPASS

  1. Hannas elaka styvmamma/B skriver:

    Hej!
    Så härligt det ser ut, och så mycket snö ni har! Här i Skåne är det inte en snöflinga så långt ögat når. Vi åker till Sälen i kväll för att åka lite skidor. Bara över helgen. Ska bo i husvagn med våra kompisar, en så kallad budgetresa.
    Kul att ni är ute och kör! Visste inte att du vågar släppa Hanna lös med eget tvåspann… De ser glada ut, alla tre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s