VINTERSTADEN

image

image

image

I helgen som var befann vi oss i Orsa och deltog i polarhundsmästerskapen 2015. En sammanfattning över det kommer snart.
Igår vilade vovvarna men idag var det dags att lägga i en högre växel i träningen; Sm i lina-lång och sp2 i mitten av mars 🙂
Det var ca 30cm puder på hundspåret så hundarna fick jobba utan min hjälp idag, riktigt bra träning blev det och men uppvärming och nedvarvning tog hela passet 1h o 40min. Helnöjd är jag och även hundarna, lyckades bränna hem i tid och fick i dem deras mat inom 25min. Nu far jag på badet och bastar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s