INGEN TRÄNING – INGET ATT SKRIVA OM

image

image

image

Det har varit sådant skitväder sedan sist, och jag har varit kvar i stan på jobb och dylikt så att åka hem till fjällen och få susa fram efter hundarna var bara att glömma.
Vi har därför promenerat, skittråkigt och värdelöst för hundar som ska tävla Sm på 20km om 4 veckor… Igår så gav jag mig dock ut på en 7km lång slädtur på nästan bara is visade det sig sen. B gjorde det grymt och puttade ner Isa i diket och styrde spannet uppe på skaren på de isigaste partierna. Det var varmt och hundarna vart skittrötta, ingen av oss tyckte nog det var riktigt kul på detta föret 😦
Inatt jobbar jag men imorgon så har jag bokat in B och Isa på vattentrask hos bästa Anna Björk för att hundarna ändå ska få lite fysutmaning tills Sm och även några veckor efteråt för att överlappar hårdträningsäsongen och viloperioden.

En reaktion på ”INGEN TRÄNING – INGET ATT SKRIVA OM

  1. AC skriver:

    Haha! Ja vi får väl se om grabbarna tänkt att prestera som de gjort tidigare 😉 Ebbe är ju frisk nu *peppar peppar* så nu ska jag testa att köra igång honom igen. Vi har dock också riktigt dåliga träningsmöjligheter just nu med barmark blandat med is >_<

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s