VÅRKÄNSLOR

image

image

image
Igår blev det ett pass på skidor med Isa och Lita framför. Vi körde ca 7km och det gick riktigt bra, det var rätt isigt så jag stod mest och höll balansen så att träningen blev desto tyngre för hundarna. Efter det var det nedvarvning och sedan ett test av min nya efter-tränings dricka! Vatten med maltodextrin och en skvätt mjölk i, vilket gjorde att Isa för första gången i sitt liv dricker något alls efter träning. Alla hundarna kastade i sig blandningen på nolltid så detta kommer vi köra med i fortsättningen. Vi kommer ha bara vatten och mjölk för uppvattningen 2 timmar innan träning och tillsätta maltodextrinet efter för återhämtningens skull. Spännande att få se vad detta kommer ge för resultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s