JUST NU

P1020239
(gammal bild)

Just nu sitter jag i Wales hos min goda vän H. Här har jag vart i snart 2 veckor och jag kommer åka hem till hundar, pojkvän och jobb imorgon. Hundarna har skrotat runt coh mest vilat så nu ska vi ta tag i en lugn uppstart.
Planeringen för hundarna är att de ska få mer mental träning än fysisk just under maj, för att få vila ut kropparna rejält(dock ska de gå på vattentrask för att underhålla på ett kontrollerat sätt). Vi kommer att tävla i både agility och rallylydnad under maj månad och under juni blir det väldigt sporadiskt nästan jämt då vi kommer vara hemma i fjällen och där gör vi vad vädret tillåter helt enkelt. Om jag känner mig själv så blir det mycket promenader i skog, löskörning med cykel och simning. Inte alls något dragarbete tror jag.
I juli kommer det bli väldigt mycket simning och löskörning men med lite mer fokus på att bygga upp kondis och styrka igen efter ”vilan”, agility varvas med detta såklart 🙂

En annan sak jag har som ett sorts mål är att faktiskt få till en eller flera starter i viltspår med Lita, vi ska förhoppningsvis para henne till hösten och då vore det kul att få till en till merit på henne tills dess.
Jag har inte anmält till någon kurs men jag tänker att med regelhäftet och sunt förnuft i inlärning så kommer vi fixa det. Så målet är nu ett godkänt anlagsprov i första hand och sedan får vi se 🙂 Det svåraste just nu verkar vara att få tag i klövar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s