KUL OCH BUS I SKOGEN

image

image

image

image

image

Idag var första dagen hemma med flocken igen och jäklarns vad skönt det var! Tog lång sovmorgon då nattjobb väntar och sedan en mysig lunch med hussen.
Efter det så fick hundarna på sina varselkläder och vi promenerade oss upp till ÖSK där jag släppte B lös i skogen och gick med Isa kopplad off-road. Vi lattjade lite hundyoga och de fick springa och skritta i blåbärsris och annat ris. Sammanlagt var vi i skogen ca 35min och hela promenaden vart 5km. Vi gick på 2 rådjur och jag hade nästan glömt hur skönt det är att ha en hund lös som inte är det minsta jaktsugen utan bara tittar snabbt på mig och sedan fortsätter han i annan riktning. Vi gjorde en stor lov runt rådjuren för att inte skrämma dem och tog en annan slinga i skogen för man vet ju aldrig om de har fått ungar eller inte. Oavsett är de ju extra känsliga just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s