UNDERBAR MORGON

image

image

image

Imorse vaknade jag jättetidigt, närmare bestämt vid 05 eftersom jag dumt nog sov lite för länge igår på dagen efter nattjobbet. Jag hade förvisso tänkt kliva upp tidigt för morgonpromenaden och så men det var lika bra att kliva upp och ta långfrukost först och sedan upp till ÖSK för att ta oss runt 5km och tillsammans med promenaden dit och hem blir det typ 9km.
Vi lufsade runt lite och jag var flitig och sprang i varje uppförsbacke vi kom till. B fick vara lös hela tiden men inte Lita, bara 2 korta stunder för att kunna rasta sig. När jag kom hem tog jag ut Isa på en kort cykeltur och nu smaskar hundarna på varsitt revben och jag ska äta min andra frukost!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s