2x LÅNGPASS

image

image

image

Hoppsan, nu har uppdateringen uteblivit igen. Men vi har faktiskt haft fullt upp! Jag har kört igång hårt på gymmet och uteträningen så jag snittar på 2-3 timmars träning om dagen, känns bra och kroppen är med!
Förra helgen tävlade vi ju i rallylydnad och det kommer ett särskilt inlägg om det 🙂
I helgen har vi kört 2 längre cykelpass, lördagen blev 10km med Lita o Isa framför cykeln och B lös. Igår tog vi bilen till Hannes i Lit och tillsammans körde vi över 16km på grusvägar och stigar med hundarna. Det var rätt varmt men hundarna myste på och passade på att simma lite så fort tillfälle gavs. Isa fick en sliten trampdyna men både B och Lita var utan en minsta slitning. Känns bra att ha hundar med starka tassar! Idag får hela flocken en välbehövd vila och jag och hussen ska fira vår goda vän Tove som fyller 25. Imorgon planeras lång skogspromenad och sedan ett bodypump-pass på kvällen som lyxigt nog avslutas på relaxavdelningen och pepparmintsbastu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s