EN SPONTAN TRÄNINGSDAG

image

image

image

image

Först ut idag var kelpiepojkarna B och Scot som tillsammans med Lita fick springa lösa en halvtimme i skogen. De sprang på myren men studsade även runt kring stenarna så de fick både konditionsträning och balansträning. Jag ser det även som en lite nyttig teambuilding då Scot och B inte bor tillsammans utan endast träffas när de tränar. Jag vill att allt ska funka och att de ska känna sig trygga med varandra i spannet så att båda kan springa på så fort de kan. Efter att jag tittat på prinsbröllopet(med min mor som älskar kungafamiljen…) så selade jag på Isa och Taiga för att träna lite starter. Taiga har vart lite väl verbal och högljudd(samojedskall) vid starter och det är inte OK i min bok när det gäller mina hundar. Men efter 2 repetitioner så var hon tyst och snäll, så vi kommer träna så tills i vinter och hoppas det sitter kvar. Hundarnas träningssäsong börjar inte förrän den 22 juni men eftersom vädret är som det är så blev det en kort tur ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s