SEMESTER

image

Har fiskat lite och provat att torka för att kunna ge som snacks till hundarna när träningssäsongen startar. Alla utom Isa va väldigt förtjusta i fisken och särskilt B som nog gärna byter ut sin vanliga kost till enbart fisk 🙂

image

Sedan i måndags har jag semester tills 17 juli. Så skönt och nu börjar även hundarnas lilla uppstart i träningen. Vi börjar mjukt med myrlöpningar, simning och lösspringande i skog för att inte överanstränga något och för att bygga en bra grund i småmuskler och stabiliseringsmusklerna. Sedan gasar vi på med långsamma långpass och dw tillsammans med mycket backträning. Nu får kylan komma så snart kalvmärkningen är gjord så att hundarna kan få en riktigt bra träningshöst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s