MYR-FYS

image

image

image

image

Idag blev det en timmes promenad i skogen utan en stig för hundarna att hålla sig till. De klämdes även in lite fysträning på två myrar och hundarna vart lite sega efter det vilket bara bekräftar vilken grym träning det är för dem. Det var B, Lita och Taiga som fick denna turen då det är dom jag kan lita på till 99% på att de kan vara lösa utan att jaga eller sticka. Isa ska få ett lugnt 5km dragpass senare ikväll efter att jag och Lita vart på vår första viltspårkurs! Teorikväll ikväll och praktisk träning lördag och söndag! Ska bli spännande att se om vi kan ta något förstapris innan snön kommer tillbaka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s