DAGENS TRÄNING OCH PAKET

image
En glad mister och hans nya sele, en hound harness som satt bra till 90%, lite knepig på ryggen men vi ska testa den senare i höst och utvärdera riktigt då. Det blev även en hundbädd storlek STOR och två stycken expandrar till våran blivande tävlingssläde. En för 2-4 hundar och en för 4-6 hundar!

image

image

image
Dagens träning för B och Lita blev 1 timmes lösspring i skogen och bad i diverse pölar. Det är så varmt och kvavt så vi får se om vi får in ett pass drag i trav för Isa och Taiga och så får B och Lita srpinga lösa även då. Men det beror helt på vädret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s